Eu sunt ANA #11 | Provocările femeii în secolul XXI

Locatie: Maison 13, Str Dumbrava Rosie nr 2

Data: 04.07.2023

Ora: 18:00

 

Suntem încântate să anunțăm al 11-lea eveniment Eu sunt ANA!
După ce am ascultat prezentările speakerilor de la ediția 10, am observat 2 elemente cheie în evoluția lor profesională: focusul pe rezultate și perseverența (reziliența) de a merge înainte în ciuda oricăror greutăți.
Așa că ne-am gândit ca tema acestei ediții să fie orientată pe subiectul Focus și Perseveranță, pe care o vom dezbate împreună cu invitatele noastre:
🟣 Mihaela Raluca Tudor, serial tech, PR & media entrepreneur | founder & CEO TUDOR Communications & 2Value | EWA Global Vicepresident & Country Leader | Personal Branding Mommy | Bridge Creator for journalists and entrepreneurs
🟣 Raluca Moianu, antreprenor și moderator Radio Gold FM Romania
🟣 Ani Olteanu, antreprenor și business partner LMI Romania
În cadrul rubricii Special Guest, l-am invitat pe Valentin Burada, fondator și CEO Swiss Clinics, alături de care vom vorbi despre cum este să faci business într-o lume a femeilor.
Unde?
Maison 13, Str Dumbrava Roșie nr 2
🌸 o locație specială pentru ediția de vară, unde rafinamentul, arta, cultura se împletesc cu o atmosferă primitoare pentru a crea o experiență desprinsă din povești.
Când?
Marți, 4 iulie 2023, ora 18:00
La fiecare eveniment Eu sunt ANA creăm un context integrat pentru ca experiența ANA să fie completă: de la informație de calitate, povești de viață, până la networking la un pahar de vin, cafea și un excelent bufet suedez.
Rezervă-ți din timp locul pe www.eusuntana.ro
Taxa de participare: 150 lei/persoană (coffee, food & drinks)
Dress code: cocktail
Ne bucurăm să avem acest cadru special pentru a oferi susținerea noastră și unei cauze sociale dedicate femeilor mai puțin avantajate ca noi, având alături ca partener Asociația Touched România.
În acest scop, organizăm o licitație caritabilă și fondurile strânse se vor duce către susținerea cauzei.
Licitația va fi organizată online și vom reveni curând cu mai multe detalii.

 

150.00 lei

ro_RORomanian